Takaisin sukuseuran Yhdistys-sivulle.

TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 2002-2003

Toimintakausi 2002-2003 oli sukuseuran kolmas toimintakausi.

VUOSI 2002

HALLITUKSEN KOKOUS  9.2.2002

Sukuseuran hallitus kokoontui 9.2.2002 Tampereella.

Kokouksessa päätettiin toimintasuunnitelman mukaan pitää sukukokous Järvenpäässä hotelli Rivolissa 8-9.6.2002.

Päätettiin liittyminen sukuseurana Karjalanliittoon.

HALLITUKSEN KOKOUS  4.5.2002

Sukuseuran hallitus kokoontui 4.5.2002 Porissa.

Kokous käsitteli Järvenpään sukukokoukseen liittyviä asioita.

SUKUKOKOUS  JÄRVENPÄÄSSÄ

Paqanuksen Sukuseura ry. kokoontui kolmanteen tapaamiseen ja sukukokoukseen Järvenpäässä 8-9.6.02 hotelli Rivolissa. Saapuvilla oli 43 sukuun kuuluvaa ympäri Suomea.

Tapaaminen alkoi ruokailulla. Sukujuhla aloitettiin Jaakkiman laululla.

Seuraavaksi seuran puheenjohtaja Marja-Leena Lankinen piti tervehdyspuheen. Musiikkia esittivät Sonja ja Niklas Paqanus. Juhlapuhujaksi olimme saaneet Pekka Vennamon,  jonka sukujuuret          liittyvät myös Paganuksiin. Hänen puheensa kosketteli hänen ja hänen isänsä Veikko Vennamon matkaa kotiseudulleen Jaakkimaan sekä viestintää alkaen muinaisista ajoista,  jolloin viestintä tapahtui lähinnä sukulaisten ja tuttavien tapaamisilla ja vie­railuilla.   Tällaiset vierailut ovat paljolti jääneet pois        nykyisessä elämänmuodossa.     Nyt uusimpana muotona yhteydenpidossa ovat matkapuhelimet.   Nyt ovat yleistyneet myös sukuseurojen perustamiset ja sukutapaamiset.   Viimeisimpänä hän toi esille mahdollisuuden, että tulevaisuudessa suvun jäsenet voisivat pitää yhteyttä sukutapaamiseen kuvayhteyksin matkapuhelimella.

Lausuntaa esitti Hilkka Savilahti. Juhlassa esitettiin myös videofilmi, joka oli kuvattu viime kesänä sukuseuran tekemällä Jaakkiman matkalla.   Kuvaajina olivat toimineet Ari ja Jouko Paganus. Juhla päätettiin yhteisesti laulettuun Karjalaisten lauluun. Juhlan juontajana toimi Meeri Nurmi.

Kahvitarjoilun jälkeen alkoi varsinainen sukukokous. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jouko Paganus ja sihteereinä Seija Anttila ja Ari Paganus.  Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille.

Hallituksen erovuoroisista jäsenistä valittiin edelleen Seija Anttila, Raimo Jouhki ja Meeri Nurmi.   Uusiksi jäseniksi valittiin Jouko Paganus (entinen varajäsen),  Veikko Suoninen ja Anu Paqanus.   Varajäseniksi valittiin Raimo Paganus (entinen varsinainen jäsen) ja Helena Paganus.   Muut hallituksen jäsenet ovat Marja-Leena Lankinen, Tuula Hämäläinen ja Kalevi Paganus. Tilintarkastajiksi valittiin Olavi Savilahti ja Tapio Ropponen ja varatilintarkastajiksi Timo Unkuri ja Pirjo Mäkelä.

HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

Hallitus piti järjestäytymiskokouksen varsinaisen sukukokouksen jälkeen.

Hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajaksi Jouko Paqanuksen, varapuheenjohtajaksi Meeri Nurmen, rahaston­hoitajaksi Tuula Hämäläisen ja jäsenrekisterinhoitajaksi Marja-Leena Lankisen.   Sihteeri valitaan myöhemmin.

Sunnuntaina 9.6 oli opastettu kiertoajelu Tuusulan Rantatien taiteilija yhteisössä.   Tutustuimme Ainolaan, Aholaan ja Halosenniemeen. Kävimme myös Järvenpään taidemuseossa, jossa tutustuimme Venny  Soldan-Brufeltin sekä Eero Järnefeltin taidekokoelmiin.

VUOSI 2003

HALLITUKSEN KOKOUS

Sukuseuran hallitus kokoontui 12.4.2003 Porissa.

Kokouksessa päätettiin mm. seuraavia asioita:

·         Toiminnan kehittämiseksi pyritään saamaan nettisivut

·         Kokousten matkakulut korvataan yli 30 € menevältä osalta ja rahastonhoitajalta kokonaisuudessaan.

Toimintakauden lopussa jäsenmäärä oli 130,  joista  5 ainaisjäsentä ja 14 nuorisojäsentä.