Etusivu
Ajankohtaista
Yhdistys
Tapahtumat
Jäseneksi
Kertomuksia
Kuvia
Linkit
Keskustelupalsta

Palaute

Simon Paganuksen muistokivi Jaakkiman hautausmaalla Kuva on otettu kesällä 2005. Kivi on oletetulla hautapaikalla, ja on harvoja suomalaisia hautakiviä, jotka ovat säilyneet.

Simon Simoninpoika Paganuksen perhekuva vuodelta 1918. Kuvan ylärivissä vasemmalta tyttäret Hilma, Hilja, Anna sekä poika Eino.Alarivissä vasemmalta poika Juhana, Juhanan lapsi Toivo, Juhanan vaimo Hilma os. Tiainen, Juhanan poika Aarne, Simon, vaimo Anna os. Kilkki ja tytär Helmi.
Osoittamalla kuvaa "hiirellä"ja "näppämällä",niin saat suuremman kuvan ja lisää tietoja kuvan eri henkilöistä.

Kuvassa kahvinkeittäjiä Mummolammen rannalla. Mummolampi sijaitsee n. 2 km Jaakkiman kirkonkylästä itään Kokonniemen suuntaan. Lampi on ollut aikoinaan suosittu uimapaikka Jaakkimalaisille, ja on sitä vielä nykyäänkin. Lammen rannalla on kauniita ja hyviä uimapaikkoja, mutta merkittävämpi syy suosioon lienee, että lammen vesi on kesäisin paljon lämpimämpää, kuin syvän Laatokan.

Laatokan soutajia. Henkilöt ovat ilmeisesti Rukolan tai Kokonniemen kylästä. Tarkempaa tietoa henkilöistä ei ole. Mikäli tunnet henkilöitä, ja kuvanottopaikan, ota yhteyttä !


Kuvassa Laatokan vene ja poikia rantakalliolla. Pojat ovat ilmeisesti Kokoniemen kylältä. Tarkempia tietoja pojista ei kuvan haltijalla ole.